jom borak!!

Wednesday, January 12, 2011

Maher Zain datang lagi!!!

entry kali ni, semerah hanya nak ajak semua rakan2
blogger @ bukan blogger
yang terbaca entry ni
jom kita ramai2
pegi ko konsert MZ..yay!!

rasenyer sape x kenal maher zain neh
di Official Page MZ 900 000 ribu fan adalah dari Malaysia..haha
suku rakyat kita minat dia..hehe
dalam en google pon lagi hebat dari justin bibir..hehe
anak2 kecil pon tau nyanyi lagu dia, apatah lagi maka dan bapak budak..haha

Jadi, konsert ni akan berlangsung seperti berikut :



harga tiket pula adalah seperti berikut :


RM297 | RM253 | RM203 | RM103 | RM53

mahal ke?
tak lah ..memang berbaloi
berhibur dalam dakwah

malam konsert tu jugak bukan MZ sorang je yang perform
turut bersama pada malam tersebut sahabat MZ iaitu
Mesut Kurtis dan Irfan Makki
dan tak lupa kumpulan nasyid tanah air kita
InTeam

Segala maklumat lanjut , boley la try usha dekat fb ini ye :

Maher Zain Life In Concert
Maher Zain Malaysia Fan Club (MZM FC)

p/s : MZM FZ tengah merekrut fan mereka untuk jadikan 100 000, kepada yang belum
ape lagi klik di sini, pastu 'like' ok...hehehe :P














2 comments:

wahida said...

ko pergi ke konsert ni? ikut!!

SeMeRaH jEmBaL said...

haha..insyaalah..kalau mase tu x dipanggil bekerja lagi..beli tiket la