jom borak!!

Saturday, January 1, 2011

Cerita Orang...





gambar ni x de kena mengena ngan cite ni tau..hehe

assalamualaikum..

sElAmAt TaHuN BaRU!!!!

1.1.11...tarikh yang amat cntek neh..haha
kalo la dapat kawen pada tarikh ni kan,,haha..
tapi semerah muda lagi..heh ( poyo)
mungkin mungkin 12.12.12 kot..haha..( azam neh )..hehe

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

post kali ni semerah nak cerita la sedikit mengenai orang laen,,bukan mengumpat tau..
orang tu pun bukan asing sangat dalam kehidupan semerah
dia ialah kakak semerah yang keempat ...
sebelum tu nak bg tau dulu..semerah ade 16 orang adik beradik
9 orang lelaki
7 orang perempuan..
gmbr kat atas tu ye :P

jadi, nak dipendekkan cerita
kakak semerah telah pon mengandungkan anaknya yang kedua 9 bulan 10 hari yang lalu
maknanya, da sampai tempoh tuk melahirkan..
tapi sampai hari ni,,masih belum kuar2 lagi baby tu,,hehe
sepatutnya dijangkan pada 25 disember..ni da masuk taun baru da..
jadi dalam tempoh tersebut
ade lah yang berangan
nanti bayi tu akan lahir pada 1.1.11 jam 1.11 pagi @ petang..haha
sape lagi kalo bkn mak dia la..
tapi ,,macam da tak dapat je..hehe
kalau nak cantik jugak..semerah cadang,,kita tunggu tarikh akan datang
11.1.11..hehe..kan cantik gak tu..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

apepun , semerah dan keluarga doakan supaya anak yang akan dilahirkan nanti selamat semunya,,akan bertambah seorang lagi umat Nabi Muhamad s.a.w...


p/s : tarihk x penting kot,,
asalkan selamat sudah..:P
mohon doa semuanya...

4 comments:

wahida said...

hai bro!! hepi new year!! salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

mary ann ;) said...

ramainya adik beradik...mesti best kan..sy pun ramai adik beradik jugak..9 orang..hehehe

SeMeRah said...

wahida: baik!!hehe

mary ann : yup..mcm 2 ragam ade..haha

ahsfantasy24 said...

selamat tahun baru..
2011.. ^^,